Sådan tjener du penge på odds

Sådan tjener du penge på odds

Hvis du har oddset et par gange før i dit liv og har vundet lidt hist og her, så er der gode chancer for at du går med en lille bitte smule blod på tanden og en lyst til at gøre den der indkomst til en mere fast ting. 

Der findes utroligt mange mennesker der lever- og tjener gode penge på at oddse i deres fritid. Disse mennesker har igennem mange år opbygget metoder der virker for dem og brændt hundrede- hvis ikke tusindvis af odds – men så har de også lært af deres fejl.

Går du med tanker om at blive rig på at oddse? Så bør du virkelig være indforstået med at ludomani kommer til at være noget du skal kæmpe imod. Hvis du på noget tidspunkt føler det kommer ud af kontrol, så bør du stoppe i en periode og få det lidt på afstand.

Men hvis du er klar på at tjene lidt penge, så læs med her.

Steady wins the race

Som man siger, og aldrig har det været så sandt som når man snakker om odds. Nogle mennesker går desværre med den opfattelse at man sagtens kan vinde på et odds der giver pengene 200 gange igen – sådan er det bare ikke. Chancerne er for små til at det er værd at bygge en business på.

Ved at oddse på sikre kampe hvor du ikke nødvendigvis får dine penge så mange gange igen øger du tilgengæld din chance for at overhovedet få noget kapital retur – og det er det vi er i gamet for. 

Der er én ting med at oddse på sikre kampe dog – det bliver kedeligt i længden medmindre du er indstillet på at skulle oddse mellem 10 og 20 gange i dagen – for så begynder det pludseligt at gå stærkt.

Hvis du vil oddse så meget

Så bør du tjekke odds-fidus.dk efter tips og tricks og højest sandsynligt drive din profil online fra en betkonto – ellers bliver der simpelthen for mange ting at holde styr på og så ender du nok med at miste motivationen for det – og det er ikke en god måde at tjene til dagen og vejen på. 

Hvis du vil oddse så meget bør du virkelig også overveje om du måske ender med at blive en lille smule afhængig af det – ludomani er ikke noget man spøger med og hvis du begynder at mærke til det bør du søge hjælp.

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Karl M.

  kære – Hhadvokater.dk
  Dejlig læsning ;-P Fortsat god dag. Karl M.

 2. Eva H. H

  Hullehøj, Hhadvokater.dk I kommer ikke med så mange artikler for tiden?
  Eva

 3. Johan K.

  Heja – Hhadvokater.dk Virkelig spændende læsning 🙂 Johan

 4. Marie G. H

  Hawdy Hhadvokater.dk Har i et nyhedsbrev?
  Marie

 5. Liva X.

  Hhadvokater.dk Heej,
  Spændende og interessant læsestof Rigtig god dag. Liva X.

 6. Anna S.

  Hej med jer, – Hhadvokater.dk
  Og hvorfor så det? Venligste hilsner fra. Anna

 7. Mathilde T.

  Heja Hhadvokater.dk
  Dejlig nyhed
  Rigtig god aften

Skriv et svar