Slibning af gulve gør en stor forskel

Slibning af gulve gør en stor forskel

Alle gulve har brug for en kærlig hånd med et par års mellemrum. Gulvene i dit hjem bliver brugt konstant, mere end noget andet ’møbel’ og bliver udsat for meget snavs, slitage, vand, slag og stød. Hvis du til daglig behandler dine gulve godt, det vil sige at du vasker dem i brun sæbe og overfladebehandler dem, så holder gulvene længere. Men på trods af god behandling, så skal dine gulve slibes og det vil ændre hele dit hjems udtryk og det vil føles rart at få fantastisk resultat efter slibning af dit gulv

Lysere og mere lækkert at se på

Når du få slebet dine gulve, vil det give et nyt indtryk i dit hjem. Dine gulve bliver for det første lysere, det ser renere ud og der sker også noget ved et hjem, når tingene virker renere. Når dine gulve er lysere vil det give fornemmelsen af, at du har flere kvadratmeter at råde over og det er i sig selv en fornøjelse. Når du skal vælge en gulvmand kan du passende starte med at kigge på nettet og ringe til de to-tre stykker, som virker mest troværdige. Skriv de priser og anbefalinger ned, som du får og vælg så derfra, hvad der passer bedst til dig.

Priser og tider kan variere

Det kan være lidt forskelligt hvor meget det koster at få slebet dine gulve og om der er ventetid hos de forskellige gulvmænd. Billigst er ikke nødvendigvis bedst og dyrest er heller ikke. Spørg i dit netværk, måske har du bekendte eller naboer, som lige har givet deres gulve samme tur, eller du kender nogen, der kender nogen, som du kan henvende dig til. Anbefalinger er altid gode at tage udgangspunkt i, når og hvis man ikke selv har erfaring med det håndværk, det drejer sig om.

Pak dine ting ned og pak det væk

Inden gulvene skal slibes skal alt fjernes og når gulvene er blevet slebet og behandlet, skal der som regel gå 24-48 timer inden man må rykke noget tilbage. Pas på når du flytter tingene på plads, så du ikke kommer til at lave nye ridser. Når man har et gammelt gulv bliver man lidt ligeglad med en ekstra rids hist og pist, men det er ærgerligt at få ridset sit gulv, når det lige er blevet slebet og behandlet. Brug eventuelt håndklæder eller avispapir når du flytter tingene på plads, eller måske gamle tæpper, på den måde passer du ekstra på.

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Arthur I.

  Hey, Hhadvokater.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? Med venlig hilsen, Arthur I.

 2. Elias O.

  Hhadvokater.dk Hawdy, Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “hhadvokater.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn? Elias

 3. Malthe M.

  Hhadvokater.dk Hey, Kommer i med en opfølgning? 🙂
  Malthe

 4. Mynte X.

  Hhadvokater.dk – Fedt, Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  Fortsat god aften, Mynte X.

 5. Noah B. W.

  Hhadvokater.dk – Fedt, Virkelig spændende læsning 😀 Med venlig hilsen

 6. Ellen A. G.

  Hhadvokater.dk Konge artikel, Fedt ;-P
  Ellen

 7. Walter U.

  Heja Hhadvokater.dk
  Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld. ;-P
  Fortsat god dag, Walter U.

Skriv et svar