Få gløden tilbage i ansigtet med restylane

Få gløden tilbage i ansigtet med restylane

Indholdsfortegnelse

Restylane består af vand og hyaluronsyre, som er noget, der i forvejen er i huden, men som med tiden bliver mindre og mindre i takt med vi bliver ældre. Huden kan blive skadet af mange ting, og det ses som oftest ved, at huden bliver mere rynket, får større og flere synlige furer og ved at vi ser mere slappe og trætte ud i huden. Det er desværre normalt, og der er flere forskellige ting, der kan påvirke huden i en negativ retning og være med til at gøre, at huden bliver træt før tid. Sollys og rygning er to af de store og alvorlige faktorer, der påvirker huden rigtig meget. Det gør, at huden ældes tidligere, fordi huden bliver nedbrugt. Den kan simpelthen ikke optage de stoffer og substanser, den plejede at kunne optage, da den bliver skadet. Bliver du alvorligt syg i en længere periode med eksempelvis depression eller stress, kan det desværre også ses på huden nogle gange. 

 

Sådan hjælper restylane 

Restylane er ikke det samme som botox, da det er et naturligt produkt og i modsætning til botox er det ikke permanent, og det er også et naturligt produkt. Du kan bruge restylane til at fremstå mere frisk og sund i huden, og den kan være me til at give den glød og substans, din hud normalvis har, tilbage. Det er ikke en permanent filler, det vil sige, at det med tiden aftager igen, og derfor er det ikke noget, du kan nøjes med en gang, hvis du vil have din hud til at fremstå sund og med mere glød over en længere periode. Døjer du med meget sorte rande under øjnene, er det også noget, restylane er rigtig brugbart mod. Der kan være en lang række ting, der gør, at dine rande under øjnene fremstår mere tydeligt end andres, og i mange tilfælde er det noget, du kan gøre noget ved selv. Hvis du ryger, er det måske en god idé at kvitte smøgerne, og hvis du ikke drikker nok vand, vil man også kunne se det her. Er du derimod allergiker, er der desværre ikke så meget at gøre ved det, og det ses også meget ofte ved mørke rande under øjnene. Her kan restylane være en hjælp for dig, der ønsker at udjævne de mørke rande en anelse. Restylane påvirker ikke mimikken, som botox gør, det vil sige, at den ikke lammer musklerne, som det gør ved botox. Du får restylane i fyrer eller rynker, som du ønsker at udglatte, og huden bliver dermed jævn og glat at se på. Ønsker du at prøve restylane på egen krop, så tjek restylane i københavn ud og find ud af, om det er vejen frem for dig. 

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Maja A.

  Hullehøj
  Det var sku alt tiden værd!
  Maja

 2. Marius G. H

  Hejsa Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning ;-P
  Venligste hilsner fra. Marius G. H

 3. Villum P.

  Hhadvokater.dk – Hej med jer,,
  Meget interessant læsning her!
  Villum

 4. Villum U.

  Hullehøj – Hhadvokater.dk
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder
  Mvh., Villum

 5. Liv T.

  Hej – Hhadvokater.dk Det da helt okay ;-P Med venlig hilsen. Liv T.

Skriv et svar