Sådan gør du, hvis din iPhone ikke oplader

Sådan gør du, hvis din iPhone ikke oplader

Du tilslutter din iPhone til opladeren eller sætter den ned på en trådløs oplader for at oplade batteriet. Herefter kommer du tilbage senere, og ser at den har ikke opladet. Hvad skete der? Mange ting kan gå galt. Lad os se på nogle af de mest almindelige iPhone opladningsproblemer, og hvad du kan gøre ved dem.

Generelle problemer

En af de mest grundlæggende problemer i forbindelse med at oplade iPhones,  kan løses ved at skifte opladeren ud med en anden. Tag et tilbehør, som du tror måske ikke fungerer, og udskift det i din opsætning med en identisk del, der er ny eller allerede vides at fungere. Har du problemer med opladningen? Så skift dit gamle kabel ud til et nyt. Hvis opladningsprocessen fungerer med det nye kabel, var problemet altså det gamle kabel.

Du kan replikere processen med hver komponent i opsætningen, inklusive selve iPhonen ved for eksempel af låne en vens iPhone, og se om den oplader ved hjælp af din oplader samt i forhold til, hvilken USB-strømkilde du bruger. Prøv en anden vægadapter, USB-hub, computerens USB-port eller stikkontakt.

Ud over den grundlæggende teknik er her et dybere kig på nogle andre ting, du kan prøve.

Genstart din iPhone

Apples iPhone-software bliver undertiden årsagen til flere problemer i sin programmering. Nogle gange går softwaren ned og fungerer ikke korrekt. Den bedste måde at løse dette midlertidigt på er ved at genstarte din telefon.

På iPhone X eller iPhone 11 skal du holde sideknappen og en af ​​lydstyrkeknapperne nede samtidigt, indtil skærmbilledet Slide to Power Off vises. Slip knapperne, og skub fingeren på skærmen for at lukke telefonen.

På iPhone 8 eller tidligere skal du holde sideknappen nede, indtil skærmbilledet Skub til sluk vises. Slip sideknappen, og skub fingeren på skærmen for at lukke telefonen.

På iPhone SE, 5 eller tidligere skal du holde den øverste knap nede, indtil skærmbilledet Slide to Power Off vises. Slip knappen, og skub fingeren på skærmen for at lukke telefonen.

Når skærmen bliver sort, skal du holde sideknappen nede, indtil du ser Apple-logoet midt på skærmen. Når telefonen er startet op igen, skal du prøve at oplade telefonen og se om den fungerer. Efter genstart er det en god ide at se, om der er tilgængelige opdateringer til din iPhones operativsystem, der muligvis løser opladningsproblemet.

Hvis disse tips og tricks ikke lykkedes for dig, kan det være værd at investere i en ny iPhone oplader. Du kan Køb iPhone Oplader her.Køb iPhone Oplader

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Mathilde R.

    Hhadvokater.dk – Kære, Mega dejligt med en god nyhed.. 😉 Mathilde

Skriv et svar