3 skarpe grunde til at rejse med JeresFerie

3 skarpe grunde til at rejse med JeresFerie

jeresferie.dk finder du et solidt rejseselskab med skarpe priser. Der er mange muligheder for forskellige pakkerejser, alt efter hvad du vil opleve og hvilket format, du vil rejse i. Alt lige fra tog- og busrejser, til aktiv ferie og storbyferie, så finder du noget for dig hos JeresFerie. 

Når du bestiller via JeresFerie er du sikret god service og vejledning fra du begynder at drømme om din rejse, til du er hjemme igen. JeresFerie er med hele vejen igennem, og kan hjælpe dig med alt lige fra planlægning og anbefalinger, til akut hjælp under rejsen og uforudsete ændringer i planerne. Herunder finder du 3 skarpe grunde til at rejse med JeresFerie:

1. Solidt rejseselskab med skarpe priser

Med mere end 15 års erfaring kan JeresFerie byde på god service og skarpe priser. Med mange lokale samarbejde kan du få oplevelser og rejser til skarpe priser. JeresFerie har personale tilknyttet nogle af destinationerne, så du altid har personale i nærheden. 

De lokale samarbejde betyder, at du kan planlægge en masse aktiviteter uden at skulle bekymre dig om dit budget, da JeresFerie byder på gode og billige pakkeløsninger der passer lige til jeres behov. 

2. Mange muligheder for rejser – du skal blot vælge

Når du kontakter JeresFerie er det en god idé at have tænkt over, hvilket slags rejse du er til. Det er nemlig meget simpelt: Der er så uendelig mange muligheder hos JeresFerie. Du kan altid finde hjælp og inspiration på hjemmesiden jeresferie.dk. 

Du kan blandt andet overveje en aktiv ferie i Tjekkiet, hvor der er mulighed for aktiviteter såsom rapelling, bridging, trekking, cykling, mountain biking og meget mere. 

Du kan også lade bilen stå og tage på togferie. Dette kan du enten gøre i Danmark, og nyde det danske landskab og hyggelige små byer, eller du kan tage på togferie i Europa, med stop i lande såsom Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Tyskland og Schweiz. 

Er du til skiferie, så kan JeresFerie også være behjælpelig med skirejser til Tjekkiet, Slovakiet eller Polen. 

3. Du kan få hjælp og sparring

Hos JeresFerie får du vejledning og sparring igennem hele din planlægning og under din rejse. Du kan altid ringe og tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder, så du kan blive inspireret til hvilke muligheder du har. 

Inde på deres hjemmeside finder du også en live chat, hvor du kan stille spørgsmål direkte relateret til planlægning, køb og rejse, hvor du hurtigt vil få svar og feedback. Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på hjemmesiden og blive kontaktet af JeresFerie angående dine spørgsmål. 

Læs også Billige og uforglemmelige ferier hos nordjysksangselskab.dk.

Skriv et svar