Oplev Aarhus på en helt ny måde!

Oplev Aarhus på en helt ny måde!

Indholdsfortegnelse

Har du hørt om Nicolinehus?

Navnet, Nicolinehus, er ganske nyt for mig. Så hvis ikke du er bekendt med det på forhånd, vil jeg anbefale dig at læse med her. Så bliver du klogere på et ganske fedt projekt i hjertet af Smilets by, Aarhus. 

Kort fortalt er Nicolinehus et relativt nyopført boligkompleks og erhvervsbyggeri – opfødt på byens bedste beliggenhed, hvis du spørger mig. Nicolinehus har nemlig adresse mellem Aarhus C og det populære område Aarhus Ø. Altså, bedre beliggenhed findes ikke! Her findes et hav af forskellige boliger, og jeg tør godt garantere, at du kan finde drømmeboligen her. 

Du kan kvit og frit vælge mellem de forskellige udbud af kvadratmeter, afhængigt af hvad du har brug for. Boligerne har det til fælles at være nyopførte og dermed være både moderne og nytænkende i deres udtryk og design. 

Dog er Nicolinehus meget mere end blot boliger. Drømmer du om at bo i et mekka af butikker, oplevelser, cafeer og restauranter? Ja, så er du altså havnet det rette sted. For Nicolinehus huser også en lang række oplevelser, som enten indbefatter shopping, dejligt mad eller noget helt tredje. Storbylivet bliver vist ikke mere storbys-agtigt, end at være placeret i samme bygning som disse unikke muligheder og fordele!

Desuden er du så heldig at få en bolig, der er beliggenhed mellem både natur og by. Med det ene øre kan du høre havet og bølgernes skvulpene, og med det andet kan du høre storbylarmen og byens puls. En helt, helt unik kombination. Ideen om at forbinde bylivet med naturen og havet er sjældent set før – og du har nu mulighed for at blive en aktiv del af Nicolinehus.

Så går du med drømme om at slå teltpælene ned i det aarhusianske miljø eller er du allerede bosiddende i byen, men blot føler dig fristet af denne enestående og fantastiske mulighed, vil jeg bestemt anbefale dig at undersøge dine muligheder for at anskaffe dig en bolig i netop dette område. 

Hvis ikke du er på boligjagt, er du naturligvis fortsat meget velkommen til at benytte dig af de fede faciliteter og muligheder, som Nicolinehus har at tilbyde. 

Byggeprojektet må siges at gøre Aarhus endnu større. Med en placering som Danmarks andenstørste by har dette projekt kun tilført byen en ekstra faktor af storby. 

Jeg anbefaler dig desuden at besøge hjemmesiden samt Nicolinehus’ sociale medier, således du kan blive endnu klogere på projektet. 

projektet. 

Skriv et svar