Sælg dit guld og få udbetaling med det samme

Sælg dit guld og få udbetaling med det samme

Står du i den situation, at du behøver kontanter lige nu og her? Måske har du ikke lyst til at gå ud og optage et lån – eller måske er du i en position, hvor det ikke er en mulighed for dig at optage lån måske grundet en RKI-registrering eller lignende. Frygt dog ej, for du har stadig mulighed for at få en udbetaling med det samme, hvis du står og mangler kontanter lige nu og her. 

Guld er en god investering – det kan man ikke komme udenom. Guld taber sjælendt værdien, og guld er faktisk en af de ting som tit stiger i værdi. Med andre ord, så er guld altså en sikker vinder. Sælg guld online og få udbetaling med det samme. At sælge sit guld kan være en fordelagtig idé for dig, hvis du står og skal bruge kontanter lige nu og her. 

Sådan sælger du dit guld

Det er en god idé at starte med at tjekke guldpriserne, når du skal sælge dit guld, og derved sammeligne hvor du altså kan få mest for dit guld. 

Du kan som udgangspunkt få udbetaling med det samme med en straksoverførsel til din bankkonto, så snart guldets karat og vægt er fastslået. 

Du kan som udgangspunkt sælge at guld. Det kan altså være guld som:

  • Gamle smykker – ringe, halskæder, armbånd, øreringe mm. 
  • Mønter
  • Barrer
  • Eller andet af guld

Pantsætte eller rent salg?

Ens guldsmykker eller andet man ligger inde med af guld kan have en ekstremt stor affektionsværdi, og derfor er det også rigtig smart at der byder sig en mulighed der hedder, at du egentlig bare kan pantsætte dit guld istedet for et egentligt salg, hvor du giver afkald på guldet for evigt. Det er altså en oplagt mulighed for dig, som ikke ønsker at gå endegyldigt af med dit guld men stadig ønsker at udnytte guldets værdi uden at affektionsværdien kommer til at spille en væsentlig rolle. 

Har du guld, guldsmykker eller andet i guld, er det altså en mulighed at pantsætte det. Ved at pantsættte dit guld undgår du at skulle ud og optage dyre lån. 

Din private økonomisituation har ingen indflydelse på, hvorvidt du kan sælge dit guld – da det udelukkende et guldet der bliver vurderet og ikke din økonomiskesituation. Det er altså helt igennem trygt at pantsætte sit guld, og det er jo en god idé at drage nytte af det guld man eventuelt måtte ligge inde med. 

Skriv et svar